Gillar du bloggen?

Det kom en tävling – en tävling för influencers inom resor. Ett röstförfarande först, en jury efter finalister röstats fram. Röstfiske? tänkte jag, och blev totalt osugen. Det känns liksom så… ovärt..? Jag vet inte.
Sen skriver jag ju fortfarande den här bloggen mycket för min egen skull, för att få utlopp för mina tankar och återuppleva mina resor. Och för er – för att ge er en stor dos inspiration och inspiration om resor. Det är så oerhört kul att höra hur ni tar till er tips, frågar och undrar och inspireras.
Resor är min största passion, och att skriva om dem en rolig hobby. En som tar tid och energi, men som alltid är värd det.

Så, jag klickade på anmälningsknappen till slut, och nu är det här. Röstningsförfarandet.
Jag kommer inte tjata om det, men ett inlägg är det förstås värt. En finalplats vore så kul, och såklart en boost för den investerade tiden och energin. Så, har du tid och lust – och gillar den här bloggen – så rösta gärna.

Du klickar på länken här för att rösta… 
(och kommer då till en sida som ser ut enligt nedan)
…och sedan får du ett mail för att bekräfta. Klart.

Podden är också med förresten – den hittar ni i kategorin ”Open world”, och länken finns här. 

Det var det hela. Och den enda gången.

Tack snälla på förhand!