Livet från den ljusa sidan blir – Let’s Go Explore

Kanske reflekterade du när du kom in hit idag att det är ett annat namn i titelfältet ovan? Jag heter inte längre livetfrandenljusasidan.se, utan har bytt namn till letsgoexplore.se. Eller jag – jag heter förstås fortfarande Lisa, men kanske identifierar jag mig exakt så mycket som det låter ovan med min blogg. Haha!

Jag har tänkt på det länge, och sedan kanske ett par år känt mig klar med mitt tidigare bloggnamn. Det har betytt mycket för mig, och började med att jag ville att bloggen skulle fokusera på positivism och glädje. Reseglädje, träningsglädje, vardagsglädje. Inspiration och passion. Äkta. Jag är och förblir en person som ser positivt på livet. Att välja att fokusera på det som är fint och som jag tycker om och blir glad av är ett aktivt val, och sådan jag är som person. Det är för övrigt ingen slump, och jag har haft år (för rätt länge sedan nu) då jag jobbade med mig själv och min livsåskådning, och det ändrade mig i grunden. Jag tror på livets goda – och en positiv person som huvudsakligen fokuserar på det ljusa i livet kommer jag att fortsätta vara. Inte okritisk, inte naiv – men med en grundinställning om livets bra. Den passionen och inställningen kommer att fortsätta att genomsyra bloggen. Som, förutom namn, inte kommer ändras särskilt mycket. Det kommer ett layoutbyte om ett tag, men jag vill först säkra att ni känner er hemma här trots mitt nya namn så ett tag till kommer allt se ut som förut. Jag vill ju givetvis att ni ska hänga med på den framtida resan!

Ge mig feedback och hjälp mig framåt!

Något jag verkligen skulle uppskatta är om ni kunde ge mig ett par minuter av er tid och berätta för mig vad ni tycker mer eller mindre om med bloggen, och hjälpa mig framåt. Det tar bara en minut eller två och skulle göra mig SÅ glad.
Du hittar den här, eller under den pop-up-ruta som kommer upp om du laddar om sidan.

Så, varför Let’s Go Explore?

Ja ni, det där med namn har inte varit lätt… utan något jag tänkt på i säkert 2-3 år.
Men Explore: För att jag vill fokusera på att uppleva saker. Världen. Omgivningen. Aktivt. Det behöver inte vara långt borta, men jag vill vara i och omfamna situationer. Explore som ord känns rätt.
Let’s Go: Jag tycker detta talar om en riktning. Om en aktivitet, om energi. Sådan som jag är. Kanske betyder det att jag drar med mig gänget, de tre små (och den stora) på något och känslan jag känner när jag gör det. Kanske är det något jag säger till er – häng med och läs mer om det här stället.

Så. Let’s Go Explore.

Om du någon gång har länkat till mig så vore det underbart om du vill ändra till ny webbadress i din länk, så att Google fortsätter tycka om mig och gör det lätt för folk att hitta hit. Annars, ändra i dina favoriter eller hur du nu följer mig. Från och med nu hittar du mig här, och jag är så glad att du är med mig på resan!