Caravanmässan med Att resa-podden livepodd

På torsdag är det dags för något som jag och Annika drömt om – vi ska livepodda på scen! Scenen står på plats på Kistamässan, där husbils- och husvagnsmässan Caravan Stockholm äger rum. Besökarna är inte enbart intresserade av camping, även om det är mässans huvudfokus – utan intresseområden är resor och upplevelser rent allmänt, så vi ska dela med oss av våra absoluta favoriter i världen, och berätta om var man hittar liknande upplevelser på betydligt närmare avstånd.

Vi står på scenen torsdag 16 februari 13.00-13.30.

Om Caravanmässan – Caravan Stockholm

Caravan är Stockholms egen husbils- och husvagnsmässa, och pågår från torsdag 16e februari till söndag den 19e. Den är något av startskottet för årets campingsäsong, och på plats är de flesta återförsäljarna inom husbil, husvagn och tillbehör, och man kan ta del av de senaste nyheterna, få information och råd såväl som destinationstips .Sedan är det en massa underhållning – som Pernilla Wahlgren och David Batra, och aktiviteter för hela familjen.

Livepodd med Att resa-podden

Vi kommer att ha en inspelning av ett avsnitt live på mässan. Det känns otroligt roligt att podda inför publik! Möjligtvis är det en aning mindre folk på torsdag just givet dagen – men eftersom mitt flyg till Kapstaden går på seneftermiddagen så var det enda chansen för oss att medverka. Det känns lite lätt symboliskt att riva av en livepodd och sedan ta en taxi direkt till Arlanda för att göra en drömresa. Destinationerna vi kommer att prata om ligger dock betydligt närmare än så – om man väljer det nära alternativet, vill säga.

Kom och lyssna på oss på Caravan-mässan, torsdag 16 februari 13.00!

Föreläsningar med Freedomtravel

Våra resebloggvänner Peter och Helena från Freedomtravel, som också varit med i ett avsnitt av Att resa-podden (Att resa med husbil i Europa), kommer att föreläsa om några av sina häftigaste och bästa upplevelser under sitt år med husbil i Europa.
Fredagen den 17/2 kl. 11-11:30; Att resa med husbil i Albanien och Makedonien
Söndagen den 19/2 kl. 13-13:30: Att resa med husbil på Korsika och Sardinien.

De är också på plats under hela mässan i monter E:10 för att liveblogga och mingla.

Biljetter till mässan

Vill du ha en fribiljett till mässan? Jag och Annika har 3*2 fribiljetter att lämna ut. Motivera varför du vill ha en biljett här nedan, eller på Att resa-poddens Instagram eller Facebook. Vinnare meddelas via mail på onsdag förmiddag.
Annars kan du köpa din biljett direkt här.