Dagens träningspepp

Ikväll har jag gjort något jag längtat efter läääänge – gått direkt från jobbet till SATS, mött upp en kompis och tränat järnet. Tungt lyfte vi, med marklyft som grund och militärpress och allmänt fokus på ben/baksida och axlar. Så härligt! Sen gick vi och träffade upp kompis tre och käkade middag. Bästa vardagskvällshänget, om ni frågar mig! Det är ju inte så att jag aldrig som föräldraledig kunnat göra detta, men det har blivit extremt sällan. Och, de gånger då jag gjort det har jag alltid först hämtat barnen och haft allt pyssel som det innebär – förberett mat osv, och kommit till stan och SATS med väldigt förbrukad energi redan. Ikväll var med andra ord något alldeles extra välkommet, och en sådan boost.

Apropå träningsboost så kan jag tipsa vidare om något som verkligen ger sådan. Träningsevent är, som ni som läst här länge vet, bland det bästa jag vet – och på lördag blir det ett alldeles extra grymt sådant här i Stockholm. Stockholm Heartbeat kommer garanterat ge ny inspiration till träning, och festen på Fotografiska är öppen för alla.

Lokalen på Fotografiska lär ge fantastisk inramning (läs mer om Fotografiska hos mig här), och passen med instruktörerna är något alldeles extra. Koden TEAMMATE ger dig 30% rabatt på eventbiljetten, för 599, nu 419 kr. Du får träna dessa pass och får dessutom maffig goodiebag. Fast, allra mest får du – tror jag – roligt och en riktig inspirationsboost.

  • 17.30 Inläpp
  • 18.00 Wörkout med Pischa strindstedt, årets PT 2016
  • 19.10 Funkyandfit med Jørgine Vasstrand. För första gången får vi i Sverige möjlighet att träna med det norska powerpaketet, mer känd som @funkygine.
  • 20.15 Mobility Flow med Sofia Bursjöö

Om jag ska gå? Alltså, jag vill så gärna… Jag är inte anmäld då vi egentligen skulle åka till Dalarna och åka skidor den här helgen. Nu har jag dock bokat en Åre-helg med en kompis (tjoho) och en stuga i Trysil för familjen och en kompisfamilj i påsk (tjoho igen!) så vi har precis bestämt oss för att stanna hemma – så nu finns helt plötsligt möjligheten. Så möjligheten finns, men det beror lite på vad familjen är redo för just i helgen – vi är inte helt i balans efter alla utsvävningar och inte minst förskole- och jobbstart, och är lite måna om att vara hela ligan tillsammans just nu. Men oavsett så är detta för kul för att inte tipsa om, och själv – efter min roliga kompisträning ikväll – så har jag fått en liten boost och vet hur härlig sådan kan vara. Ett tips från mig till er!

Följ mig!