Panghelgernas panghelg och en höst på doping

Vad är det med hösten i år egentligen? Såhär mycket exploderar väl inte alla färger exakt samtidigt vanligtvis? Det är som att hela världen är klädd i mulligaste instagramfilter, och man får ju bara inte nog. 

Igår hade jag en minimal lucka mellan träningar (handboll för Stella och innebandy för Max) och hemmafix (ta hand om äpplen, bära och lägga på poolplåtar, få ihop utemöbler etc – Henke gjorde allt med bravur, men någon måste ju ta hand om barn också) och tänkte dra till gymmet. Sen tänkte jag om. Det finns träning för muskler, träning för hjärtat och träning för allt men samtidigt själen. Har man inte supertydliga mål som är viktigare än något annat, så förespråkar jag alltid det sistnämnda.

Så jag tänkte om, och åkte istället till Hellas här hemma i Nacka. Det är där jag brukar cykla, men med punka på cykeln och lite för kort lucka i familjelogistiken så blev det inte det, men jag gav mig ut på favoritrundan Kärrtorpssjön runt som gör sig bättre i trallskor än på hjul pga säger man trail där så menar man trail. Mäkta vackert – och jag gick kanske miste om ett gäng kilon i bänkpress, men couldn’t care less.

Jag sprang mig svettig och mascararinnig, fylld av endorfiner och allmänt lycklig.

 

Vi följde upp det hela med en kväll hemma med kompisar och moules frites, och så blev det rätt sent och sedan blev det tidig söndagsmorgon. Redan 8.30 imorse skulle jag och Max ansluta laget och övriga tränare och stänga igen fotbollssäsongen 2018 med Nackamästerskapen, och 7 timmar senare hade vi 5 grymma matcher bakom oss. Ser redan fram emot nästa säsong! Så, från 8.30 till 15.30 befann vi oss på Nacka IP, och sedan drog jag direkt på innebandymatch. Egen alltså. Inte heller i år har jag blivit för gammal för att spela i div 2, visst är det härligt? Haha. Ljuvliga idrott!

Det är, som ni kanske förstår, med enorm trötthet jag nu befinner mig i soffan denna söndagkväll, men jag kunde inte vara mer nöjd med helgen. Redo för en ny vecka? Well. Återhämtningen har inte direkt fått sitt, och kvällen spenderar jag med att läsa på om att starta aktiebolag, köpa lagerbolag och köra igång, och det är nära nu. I veckan kanske det händer?

Har du haft en fin helg?