Att resa till Irak och Somalia…

…är kanske inte en så väntad rubrik här. Och nej, det ska jag inte heller. Eller har. Det är kanske inte riktigt destinationer att resa till så. Däremot så träffade Annika en intressant person när hon var på Koh Lanta som gjort just det – för att jobba. Hon intervjuade honom; Ola Junholt, för Att resa-podden, och det avsnittet hittar du här.

Ola Junholt är sjuksköterskan som sökte ett jobb i Irak – ett livsval som även ledde till en utlandsflytt med familjen till Thailand. När Olas jobbuppdrag i Irak blev för farligt på grund av IS revs jobbkontraktet på dagen, och Ola fick istället ett nytt jobb i Somalia. I dagens avsnitt får vi höra mer om de ovanliga jobbuppdragen, om familjen Junholts upplägg med växelvis boende i Thailand och – inte minst – om att våga följa sina drömmar. Trevlig lyssning!

Att resa-podden

Alla bilder i inlägget tillhör Ola Junholt.

Följ mig!