Trött arbetare

Ibland undrar jag vad sjutton det är för fel med mig. Hur trött jag än varit på dagen så kan jag inte bara gå och lägga mig och sova när väl det är dags för det. Rätt irriterande egenskap, kan jag tycka.
Idag t.ex så har jag varit väldigt trött. Jag hade svårt att somna igår, tror klockan blev strax efter halv tre inatt innan jag slutade titta på klockan, och det sätter såklart sina spår. Stella vaknade också lite tidigare än vanligt, strax före 8. Dock kom mitt ordentliga uppvaknande vid 5 över 8, då vår säljare ringde och sa att ett nytt uppdrag var klart för mig och att jag kunde åka till kunden ”på en gång”. Så efter detta bryska uppvakande (ja, jag har varit rätt sen in till kontoret om dagarna när jag hängt internt…) så har hela dagen har varit full med nya möten och intryck, och det suger alltid rätt rejält med energi när man är ny på ett ställe.

Så nu när klockan är 22.30 och jag vet hur trött jag varit precis hela dagen, så borde jag verkligen gå och lägga mig. Istället tänker jag ”åh nej, nu är klockan mycket, jag måste gå och lägga mig” och försöker komma på en massa anledningar till att jag visst inte behöver det. Och piggare än pigg känner jag mig, sugen på massa fix hemma och sånt. Som ett barn!

Men iallafall så är jag SÅ glad över att vara ute där det händer igen! Förutom själva grejen med nytt, roligt uppdrag så kan jag inte låta bli att glädjas över att det är i Solna, dit jag kan åka med en direktbuss som tar en kvart hemifrån. Suuuuper!

Så, lite bloggtorka blir det, men massa härliga nyheter har det varit såhär i början av veckan. Jag är taggad!
Imorrn ska det förresten bli jättekul att visa upp mitt blåöga som jag fick på kvällens innebandyträning för mina nya kollegor. Så representativt. 😉