Stella sovkur natt 1

Natten gick väl hyfsat. Stella sov i sin säng till 05.30 (vilket är bra, de senaste veckorna har hon kommit över till oss runt 3). Då bet inga ramsor eller solfjädrar från H, utan det var ”MAAAMMMAA!!!!” som gällde. Jag hade inget val annat än att gå dit, hon var hysterisk. Mina insatser hjälpte lika lite. Jag fick lov att ta upp henne och trösta (ja, nånstans går gränsen för oss, så är det bara). Eftersom hon haft så dålig matlust de senaste dagarna så fick hon lite välling också. Sen lade jag ner henne och solfjädrade och ramsade. Det funkade bra. Men så fort jag försökte lämna henne blev det FÖR vilda protester. Det gick inte.

Hon visade sååå tydligt att hon ville in till oss och sova. Därför kände jag att det ändå var en halv seger om hon låg kvar i sin säng, även om hon varken somnade om själv eller somnade om alls. Så jag satt kvar där. Hon såg verkligen ut att somna typ 40 gånger, men det gjorde hon inte så en timme senare – 06.30 tog vi morgon.

Hon sover ju alltid till 7, så hon kommer nog vara lite trött idag när hon gör comeback på dagis…

På det stora hela var det ändå en hyfsad natt, och kämpar vi på ska vi nog lyckas bryta mönstret. Ikväll kämpar vi (eller H… jag är inte hemma) vidare.