Piatej ”Lilla syster kanin”

Idag har Stella haft det toppenbra! Hon fick nämligen gå med sin snälla faster Marie på teater (eller piatej som Stella säger).
Marie frågade Stella om hon skulle vilja det för ett par veckor sedan, och sedan dess har Stella pratat om piatej lillasystej kanin varje dag. Och idag var det dags!

Tajmingen kunde inte varit mer perfekt, vi tyckte det var rätt skönt att få en lite lugn förmiddag efter en rätt sen kompismiddag hemma igår. 🙂
Och det är allt bra att Stella har en mer finkulturell person i sin omgivning i form av Marie, för annars hade hon fått mer begränsat av den typen av aktiviteter (även om hon faktiskt varit där en gång förut med mig när hon var liten).

De var iallafall och fikade och sen på Dockteatern Tittut där de såg lillasyster kanin som är en teater från 2 år. 80:- kostar föreställningen och det var mycket folk så förbokning av biljetter rekommenderas.  
Marie tyckte det var jättebra, och Stella verkade helnöjd.

Det var verkligen ett uppskattat teaterbesök Stella fick idag! Tack snälla M!

När mamma och pappa är ute och letar mat ska Sparriskaninen passa sin busiga lillasyster. Det blir en dag full med överraskningar. Och med uppoffringar och tålamodsprövningar för Sparriskaninen.