Glöm ståbrädan!

Idag hann jag inte hem mellan dagens trevliga utflykt (promenad och lunch på Winterviken med mina mammalediga kollegor Å och L) och dagishämtningen, så ståbrädan var inte med.

Stella ser nog gärna att jag gör om det. Sitta på liggdelen var populärt värre!

  1. Shit, vagnen är ju så liten att den knappt syns bakom Stella.. 😀

    Och bara för att jag är nyfiken – hur många månader till kommer han kunna ha liggdelen med bra utrymme?

    1. Ja den är verkligen liten!
      Men som jag älskar den. 🙂

      Svårt att säga, än finns ”gott om” plats – iallafall utan åkpåsen som han nu gosar ner sig ordentligt i. Jag är inte orolig för att den ska bli för liten innan han är typ 4-5 månader iallafall. Åkpåsen (som är marknades mustigaste) lär han kunna ha och ändå få plats i liggdelen under februari och in i mars. Så länge han behöver åkpåse med andra ord.
      Den är mest tight på bredden, men han verkar tycka att det är mysigt och det kommer han säkert tycka så länge han är van vid det. När jag lagt honom i innevagnen har han inte somnat en enda gång (alltså på samma sätt som han gör i vanliga vagnen), och den är liksom stor. Så han uppskattar nog myset än så länge.
      Fast han är ju stor och lär bli större, så vi får väl se.

      Det lär bli byte till Bee (med mjuklift i antar jag) i maj eller så, skulle jag tippa. Jag lär rapportera både då och vart eftersom.
      Annars får jag väl ta ut innevagnen, som har en gigantisk liggdel. Det löser sig.

      Kanske finns någon annan läsare som haft UJ’s syskonvagn, som kan svara på hur länge den lilla fått plats i liggdlen? Den är ju samma storlek som liggdelen tll UJ swift.
      (här resonerar man lite kring liggdelen.. http://www.familjeliv.se/Forum-3-141/m52304838.html)

  2. Ah, tack! Intressant! 🙂

    Vi blev ju aldrig långlivade med liggdelen (eftersom hon tog tag om kanterna och hävde sig upp när hon var 3 månader och sen började tippa åt ena sidan eftersom hon inte kunde sitta) så jag är lite nyfiken på hur länge hon hade fått plats!
    Vår var nämligen ändå rätt tight när vi tog bort den och hon var 4 månader!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *