Fullspäckad dag

Vi inledde som vanligt dagen på kyrkiscaféet med sköna kajenmorsorna, en macka och en latte där efter lämning är bästa frukostrutinen. Förutom att jag inte dagislämnat idag, för min 2½-åriga tonåring är ju ute på egna äventyr.

Sen åkte jag och Maxen till Sickla och gjorde comeback på SatsBaby. Jätteroligt att vara där igen! Jag känner mig dock inte helt hundra än, så jag tar det lugnt värre. Frustrerande.

Max hade iallafall roligt och låg och spanade glatt hela passet. Vilken skillnad mot sist, då jag log lite för mig sjäv vid uppmaningen ”eller så kan ni använda bebisen som tyngd”. För då var ju Max helt slapp och en liten bebis, vägde inget och var som en liten ostbåge i kroppen, och kunde knappt fokusera blicken och skulle definitivt inte tycka det vore roligt att sitta i famnen. Nu behövde han visserligen inte det idag heller eftersom han var nöjd hela tiden och då är det bara onödigt att börja ta upp honom, men pussarna vid armhävningarna uppskattades iallafall lite extra. 

Efter dusch fortsatte vi in till stan där jag hann med en snabb sushilunch innan det var dags för lyxlyx – massage på jobbet. H tog en sen lunch och fikade med sin osociala (sovande) son medan jag fick en halvtimmes knådning. Hur nice som helst! En liten shoppingtur hann jag också med innan jag sen drog mig hemåt. Utan att passa tid, egentligen! Kändes konstigt att lämna city närmare halv 4 – då brukar man ju sedan länge stå i en lekpark någonstans och agera lekmorsa. 🙂

En härlig dag har vi iallafall haft, och nu ska jag njuta av att bara vara med lilleman som i detta nu ligger och luftar rumpan på golvet – det bästa han vet. 🙂