Dagens otrogna

Idag har jag varit otrogen. Mot min frisör, som jag gått till i kanske 4-5 år nu. Flera bekanta i området har nämligen tipsat om att en salong i huset bredvid vårat skulle vara bra, och tänk vad smidigt ändå… Dessutom okej att ta med Max när han nu är så liten, och då lätt att få tid eftersom mitt på dagen funkar.

Så idag gick jag dit med det trötta håret. Vanligtvis gör jag klipp & färg varannan månad (vilket man inte kan tro eftersom jag så ofta har uppsatt, men det är ett måste med min hårkvalitet), men nu har det säkert dröjt 4 månader eftersom Max kommit emellan.

Såhär tråkig såg jag ut innan – mörk och risig.

Max sov bara en halvtimme tyvärr, men det gick helt okej att ha med honom. Lite käk, lite ligga i knät och tugga på händerna och lite ligga i vagnen och spana (han gillade en New York-tavla skarpt, bra där killen!) och vara mestadels glad.

Och här är jag hemma igen, med lite fräschare färg och toppar. Klippte 4-5 cm som behövdes, men spar så gott det går eftersom det är så sällsynt med hyfsat långt hår på mig.

Jag gick hos Sofie på Sober, jättegullig tjej och duktig. Jag har bokat ny tid där om ett par månader och efter det gör jag utvärdering om jag ska bli henne trogen istället eller gå tillbaks till min gamla favorit Therese på ChopShop.

Förresten så knaprar jag numera både Priorin och Thornes kosttillskott, för att kanske mota lite håravfall i porten. Hoppas.