Bästa söndagsplanen

Smattrande ösregn mot rutorna drog ned suget att göra någonting bra av dagen rejält. Vi turades om att sova som vanligt, och när jag väl släpat mig ur sängen kom jag på en briljant idé. Träna! Båda två, med kidsen på SATS barnpassning MiniSats.
Jag hittade ett lämpligt pass åt mig i Kungens Kurva, så före 12 var vi där.
Men… Stella vägrade låta sig lämnas in på vad som ändå får sägas vara ett riktigt trist MiniSats jämfört med Hornstull där vi har lite erfarenhet av lämningar.
Synd.
Men vi löste det genom att träna i omgångar och jag fick köra mitt planerade Zumba-pass. Det var så grymt kul, kanske mitt roligaste sats-pass genom tiderna! Jag har bara kört Zumba en gång tidigare, men då var det inte alls såhär kul. Jag misstänker att det är ledaren som gör det, kolla inpå den här hemsidan för att hitta dansglädje när den är som bäst – Maria Johansson.

Helt genomsvettig blev jag, bra och rolig genomkörare.

Till mina gamla dansiga Nikebrallor hade jag idag ett NY-köp, ett lite luftigare linne från Under Armour, som är snott i banden bak.


Den lila/rosa sporttoppen är från Champion, jag tycker inte det gör något alls att toppen syns under. Champions sportbh-ar är bra, tycker jag, och verkligen hur billiga som helst i USA.

Idag passade mina nya Nike Free- skor aktiviteten. De har liksom barfotakänsla, lätta och grymt sköna, men jag har inte riktigt fattat vad de funkar till så att säga, kan man köra intensiva pass som t.ex corepuls med dem? De är ju liksom inte så uppbyggda (fast jag har en extra sula med dämpning i). Någon som vet?

Nike Free Tr Luxe, köpta på Lady Footlocker på 34e ave (mitt emot Macys), kostade 85$.

Efter avslutat pass fick H attackera löpbandet och jag käkade lunch, laxspett med bulgursallad, med barnen på Coffehouse By George.

Vi kände oss grymt nöjda med dagens aktivitet och upplägg, så det blev toppen trots MiniSats-vägran. Bättre lycka med den nästa gång!