Mellis-nyhet

Igår tog vi en långprommis efter dagis, och en sväng till Pressbyrån för någon form av proviant till Stella gav det här resultatet – en yoghurt i påsform. Perfekt ju! Drickyoghurt köper jag ibland men det är ändå ingen hit, och enkelt att äta i farten är ju det viktigaste.


Apropå cirkusbarn… haha. Stella hade tagit av sig klänningen som liksom passade brallorna, så istället hade hon bara underlinnet på sig när jag hämtade. Men de gröna plaggen måste givetvis hänga kvar – kepsen och jackan. Att hon är smutsig som få syns inte på bilden. Nåväl… man får väl ha ett glapp på det där med välklädd unge någonstans mellan 2 och 9 år eller nåt. 🙂

Det enda som är synd med den smidiga yoghurten (som kostade 15:-) är att Stella inte gillar yoghurt. Hon försökte lura sig själv igår, och jag som nästan trott att det där med hennes inställning mot yoghurt (vill inte ha!) var något hon kommit på fick inse att det faktiskt är så. Hon åt pyttelite, just för formatets skull, men ville inte ha mer sen. Tips till de med yoghurtbarn är det dock! Och mig själv för den delen.