Välkommen tillbaka

Linas Matkasse har gjort comeback hos oss. En efterlängtad sådan. Vi har testat några andra sedan vi pausade Linas för drygt ett år sedan, men jag vet inte jag. Känslan av att packa upp Linas ingredienser är överlägsen. Så fräscht, så mycket! Det går knappt att fatta att man får så mycket grejer för 750:-, och det hemlevererat.

Vi slutade med Linas när vår frys började svämma över av kolja och sej. Ingen av oss gillar vit plattfisk av den typen särskilt mycket, allra minst i kombination med kokt potatis.
Linas lyckas med iallafall 4 rätter av 5 tycker jag. Det gäller att börja med det som känns mest trist, första måndagen sådär. Då har man det gjort och kommer inte dra sig för att laga resterande.  

Så idag började vi med den vegetariska rätten, som var en ratatouille med quornbitar. Som så ofta blev vi positivt överraskade. Det smakade riktigt gott, och framför allt – som oftast med Linas – så himla fräscht. Tummen upp!

När vi slutade var det också lite för att det inte passade så bra för mig att ha med matlåda till det ställe jag jobbade då (och H äter alltid ute, han behöver inte tänka på nyttigheten). Så då blev det bara gammalt. Nu när jag är hemma äter jag lunch hemma flera dagar i veckan. Eller ska erkännas, glömmer eller äter flingor eller något istället. Så det blir skönt att ha lite bra mat hemma i kyl/frys. I kombination med all den där fisken. Och att det var lite mycket hackande, vi orkade inte när vi väl kom hem. Fast det är ju grejen med mycket grönsaker, och nu har jag ny energi på den fronten igen.

Ah, det ska bli så SCHYSST att få lite ordentlig mat lagad här om vardagarna igen!