Lekdag och vuxenkväll

Igår hade barnen en riktig lekdak. Max fick hänga på öppna förskolan, riktigt kul för honom som alltid. Han är så rolig, ålar omkring till en massa olika leksaker och skrattar högt för varje ny grej. Verkligen leker själv och skrattar massor, låter så roligt! Helt bananas.

Efter dagis tog jag och barnen bussen över till Kungsholmen med destination Rålis. Allt för att jag skulle vara på rätt väg inför resten av kvällen som skulle spenderas där.

Alltså parkeleken i Rålis, den är bara så himla stor och rolig! Det finns så mycket för barn i alla åldrar. För Stella blir det nästan svårt att hitta något att leka med, för det finns så mycket så hon vet inte vart hon ska börja.

Iallafall så skjutsade jag kidsen i en stor trehjuling med släp. Vad gör man inte för sina små. 😉

Och i det enorma utbudet valde Stella att ta fram innebandyklubbor för en match. Heja Stella, det är mammas tjej det! Ett himla bra val, tycker jag. Så det var fullt ös och Jaaaaa MÅÅÅÅÅL och upp med armarna i luften, och DOMARN, KNUFF! och sådär. Kul.

Sen ville hon stå i mål och det märktes minsann att någon såg en match i söndags och vet hur målvakter står. 🙂 Jag och Max i selen kämpade hårt för att få in bollen bakom henne… eller nåt.

Ett stort kök och en försäljningsdisk lockade också länge.

Syskongung är alltid poppis, som några kanske såg på filmen häromdan.

Vi avslutade inomhus, väldigt trevligt där med. Max skulle käka men matvägrade som vanligt. Numera äter han inte burkar överhuvudtaget. Jag fortsätter försöka lite då och då men det är helt kört. Vår mat ska det vara.

Stella ritade.

Sen promenerade vi till Stadshagen och där mötte H upp. Jag lämnade barnen, tränade ett Sh’Bam-pass på SATS (även om jobbigasts igår nog var allt meck mellan 15-17.30 när passet började, haha) och käkade sedan middag på nyöppnade Björk Bar & Grill i Marriott-hotellet vid Thorildsplan. Enormt trevlig kväll, den behövde jag!