Fullspäckad morgondag

Här förbereds inför en morgondag helt på rull. Jag packar (H är borta ikväll), för annars är risken stor att något glöms. Inte stor, enorm.

Imorgon ska Stella åter igen vara fredagsledig. Har hon gått någon hel vecka sedan sommaren? Jag tvivlar. Nu är det farmor och farfar som väntas in för kvalitetshäng under eftermiddagen.

På morgonen ska jag ta med Stella på vaccinering. Hon behöver påfyllningsdosen av Twinrix, som hon fick de två första av för 1½ år sedan (vi får väl se om det stämmer). Jag tänker då inte besöka Svea Vaccin som verkar ha helt egna rekommendationer, utan vi kör City Vaccin eller någon annan mottagning i stan. Stella säger att hon inte är rädd alls och inte tycker att det gör ont med sprutor. Hm. Som att hon har någon aning… Jag har iallafall sagt att det sticker och att vi ska gå och fika efteråt.

Sen lämnas Stella över för en eftermiddag på Junibacken. Jag och Max tar oss förhoppningsvis till Thailands ambassad för visumansöknings-inlämnan, såvida vi lyckas ta ”passfoton” på morgonen. Annars får vi hänga runt i stan lite rent allmänt. (Luncha/fika någon?!)

Vid 4 lämnas även Max till farmor och farfar och en egenkväll för mig och H väntar. Tjohoooo! Jag börjar med ett privatpass för mitt företag på SATS, crosstraining. Ska bli kul, vi är ett tjugotal kollegor som ska köra! Även om jag är lite sliten, det blir fjärde SATS-passet den här veckan.

Därefter går jag upp till jobbet på lite pub. Socialisera och dricka lite vin, nice.

Efter det träffar jag upp H och vi går ut och käkar. Och jag tror inte vi kommer hem tidigt. Näe. Det har jag svårt att tro.

Så nu packas Stellas utflyktsväska, Max skötväska med allt han behöver heeeela dan, träningsväska till mig, kvällskläder & fixgrejer till mig och min handväska också såklart. Sen ska det såklart förberedas lite hemma också så det löser sig med läggningar och allt på kvällen. Lite att tänka på..?! Jovars.

Och så målar jag naglarna också. OPI, färgen är Fiji WeeJee Fawn.