NIKE Get Fit och träningsstatus

Idag kom jag äntligen iväg på veckans första riktiga träning, för långpromenader är ju inte riktigt sak även om de är både bra och viktiga. Piloxing fick det bli, kul idag faktiskt, kanske gör det såklart sitt till att rörelserna snabbt blir naturligare när man kört fler gånger.

Men som rubriken lyder, NIKE Get Fit. Det är ett nytt pass på SATS som jag testade förra veckan. Ett i mitt tycke superroligt pass! Det var jobbigt som sjutton, intensitetsmässigt upplevde jag att det passerar CorePuls en aning men är väl inte uppe i Crosstraining-nivå riktigt. Det påminner mycket om Shape, men den stora skillnaden är att det är aningen mer intensivt och att återhämtningen består av aktiv vila, typ benböj. Jobbigt.
NIKE Get Fit är helt klart ett pass jag kommer försöka tajma in fler gånger.

Fast nu är det ju snart slut på SATS-träning för ett tag framöver, och åter till löpning under resan. Är väl inte riktigt taggad för det än (även om suget faktiskt kom lite lite idag när jag gick en powerwalk längs Årstaviken i underbar höstluft), men när jag väl drar igång lite lätt på andra sidan jorden känns det säkert okej att köra med en låg ambitionsnivå, på 2-3 gånger i veckan. Därav får bilderna nedan komplettera inlägget – MarathonFoto’s bilder av mig från Tjejmilen. För en gångs skull fastnade jag ju rätt bra, och inte när tyngdlagen drar varenda utrymme på min kropp nedåt, haha. Men beställa? Nej. Det var ju långt ifrån första gången jag sprang, och definitivt inte sista, så något sådant bevis behövs inte (för vad ska man annars med dem till?)

Det känns iallafall väldigt mycket skönare i kroppen idag efter lite träning, jag mår verkligen inte bra när det kommer upp mot 4-5 dagar utan. Så nu sjunker jag ned i soffan med en skvallertidning med en skön känsla, och hopp om att lyckas klämma in ett par pass till innan veckan är över.