Första dippen – att inte vara en happy camper

Igår kväll hade vi resans första dipp. Den dröjde ju rätt länge ändå. 😉
Vi är ju liksom inga riktiga campare. Vi gillar schysst om än enkelt på samma gång. När vi får kombinationen är vi nöjda, och visserligen hade vi i förrgår kväll en riktigt bra utemiddag med efterföljande drink med våra tyska vänner (som nu åkt söderut när vi åkte norrut, trist) i Queenstown. Så givetvis var motion och enkel mat som korv med bröd i husbilen lagom kvällen efter. Men ändå. Även om vi inte skiljer veckodagar från helg under vår resa blir det lite extra påtagligt en lördag när alla närma vännerna värmer upp för stor cocktailfest på andra sidan jordklotet.
Och barnen är enormt intensiva, och Stella lätt labil efter för många sena kvällar. Och man faktiskt varit med varandra dygnet runt i dryga 3 veckor. Och allt var smutsigt och stortvätt i myntmaskinerna på campingen på schemat.
Och annat.

Näe. Igår kväll var vi inga happy campers, av olika anledningar. Men idag tar vi nya tag och gör det man bör för att njuta lite mer. Som tidigare. Ser ett nytt ställe och käkar god mat med lokalt rött till. Fastän det är söndag. 😉

Omslagsbild: Stella målade järnet på båten mellan nord- och sydön.