Windy Wellington with Wagamama

Åter i Wellington var det ja. Och övernattning på en camping bestående av en knappt avskärmad parkeringsplats med baracker med några toaletter i. Joråsåatte.
Men det funkade ju det med.
Och på uppsidan såklart – läge. Mitt i city, på hamnpromenaden. Perfekt!

Så efter att ha utfodrat barnen i husbilen gick vi ut och kollade omgivningarna. I ett Wellington som för dagen inte alls var fullt så blåsigt som det i princip alltid är (och var sist vi passerade) – anledningen till att det kallas Windy Wellington. Istället lyste solen och många var de Wellingtonbor som bestämt sig för en drink på någon av alla uteserveringar i hamnen. Mysigt!
Vi var inte sämre vi, och ett glas krispigt sauvignon blanc var ren njutning med bästa läget.

Sen gick vi runt och kollade hela hamnpromenaden och mysiga Cuba Street mm. Trevlig stad, Wellingon! När det inte blåser.

Sen gjorde vi det enkelt för oss. I huset bredvid vår parkering låg Wagamama med bästa kajläge, och det är ju både barnvänligt, fräsch, gott och prisvärt så vi avrundade med en middag där. Många dumplings och smårätter tog vi in och delade på, bästa sättet att äta på på Wagamama!

Vi sov gott trots en massa bilar på den fyrfiliga vägen just bredvid vår husbil, och känner oss nöjda över att ha gett Wellington lite mer tid.