Förmiddag på hotellet

Vi sov inte så gott som vi borde, av någon anledning vred vi oss båda typ hela natten. Stella mellan oss var den som snusade fint. Ja, och Max i vardagsrummet i sin gigantiska spjälsäng. Till klockan 6. Ah men SUCK! Han somnade liksom 21 igår kväll, rekordsent, pga resan. Jag hade morgonpasset, och vägrade ge mig. Efter en timmes vagnande somnade han så om vid 7 och sedan vaknade vi allihop 8.30, tack för den.

Frukosten var såklart enorm, fast det där med massa riktig mat på frukostbuffén fattar jag ändå inte riktigt så det blev sedvanliga yoghurt-müsli-frukten. Och trots rejäl och fin frukost längtar jag mest efter min hemmafrukost, så enkel som havrefras och mjölk.
Men fint var det och till och med Max var lugn, även om damen som sopade var vid vårt bord typ fyra gånger under de 45 minuter vi var där. Hm.

Sen kollade vi in poolen, som vi testar vid ett annat tillfälle.

20120129-105447.jpg

Däremot tar vi en varsin sväng i gymmet enligt plan. H först ut.

20120129-105531.jpg

I anslutning till gymmet – ett barnrum! Hur perfekt!? De har gått bananas, och jag får surfa fritt i väntan på min tur på gymmet. Mer plus åt Grande Central Point helt enkelt.

20120129-105701.jpg