Så lugnt som vi tagit det idag tror jag inte många tredygns-turister gör. Hela förmiddagen spenderades som sagt på hotellet. Sen hängde vi lite i Terminal 21. Detta köpcentrum är uppbyggt som en flygplats, med varje våning som ett nytt ställe vilket genomsyrar utformning såväl som vilka butiker som ligger var. Snyggt.
Vi lunchade lätt vid foodcourten i San Fransisco, kollade lite i butiker i Istanbul, Tokyo, Rom, London och Paris.

20120129-210335.jpg
Terminal 21 med vårt hotell på.

20120129-210518.jpg
San Fransisco

20120129-210557.jpg
London.

Efter inte så lång tid var vi (läs: barnen) nöjda så efter en liten lekpaus hemma gick vi till Emporium istället. Det tog en kvart och var bra trottoarer, annars är det nog en fördel att ta sig fram med skytrain istället. Eller utan barnvagn alltså.
På Emporium lyckades vi, och då främst H, faktiskt shoppa lite.
Mitt i shopping hade vi också ett väldigt trevligt fikastopp med Towis med familj. De är stammisar på stället vi sågs på – Au Bon Pain/Starbucks i Emporium, mycket pga att det finns bra golvyta för deras 1,5-åring med spring i benen där. Nu höll han sig väldigt lugn under fikan, Stella sov (vet inte vad det var med henne) och Max var lite upp och lite ner. Så vi lyckades bra faktiskt, avslutade riktigt många meningar för att ha tre barn i sällskapet. 🙂

De tipsade om några restauranger, för vi har varit sugna på lite schysst mat här. Men sen kom vi hem rätt sent, typ halv 9, med vakna barn. Vi har börjat ställa om dem lite till mer svensk tid (och för att klara flyget som avgår strax efter midnatt, hua). Och då var vi sega och bestämde oss för hemmakväll istället. Så snart kommer roomservice och vi softar i soffan resten av kvällen, och tar nya tag imorgon. Då siktar vi på en dag vid Siam (Square och Paragon och allt vad det heter), och såklart middag ute också. Nån måtta får det vara, än har vi inte vardag.

20120129-213957.jpg
Varför 4 cola zero (och det trots priset på 20 SEK styck)? Vi har inte fått tag i cola light/zero på typ en vecka. Slut på öarna, slut i Bangkok. Något med fabriker och översvämningen. Så när det visade sig finnas här passade vi på.