Ja alltså igår var det ju helt fantastiskt väder. Grader upp emot 10, strålande sol, allmänt ljuvligt.

Jag njöt inte av det en enda sekund. Däremot lovade jag mig själv att även om jag är hos kund så måste jag ta mig iväg och träna på lunchen. Det finns duschmöjligheter (och träningsanläggning, som jag dock ej är välkommen till för tillfället) så det gäller bara att komma över tröskeln och få lite kläm på rutinerna.

Och visst kom jag iväg idag. En härlig runda runt Karlbergskanalen, som gav en massa frisk luft och bra träning. Men… vart var det vackra vädret från igår? Inte i Stockholm iallafall! Genomgrått och rätt ruggigt var snarare inramningen.

20120301-125308.jpg

Jag körde fartlek, dvs intervaller, enligt upplägget nedan. Fast jag är nog på en lite annan nivå än programmet nedan, som är ett program inför ”Göteborgsvarvet på 2 timmar” från jogg.se. Observera, ej mitt mål, jag ska bara komma runt.
Iallafall så gick all löpning (upp- och nervärmning samt intervaller) på för mig hyfsade 5 min/km idag. Kul med lite fartlek så man orkar trycka på lite iallafall!

20120301-125248.jpg

Sen köpte jag snabbaste möjligaste maten. Sallad från caféet tar för lång tid att äta, lunchmatsalen blir för meckigt. Kartongsushi från caféet då? Herregud, direkt tok-äckligt (och inget jag köper vanligtvis) och något som kan ge en avsmak från sushi för all framtid. Bläk.

20120301-125327.jpg

Så nej, någon riktigt härlig vårlunch var det inte idag men jag känner mig ändå pigg, hälsosam och allmänt nyttig. Och det är ju inte så illa det heller!