Modevisning

Ikväll gjorde jag något ovanligt. Jag gick nämligen på bloggevent. Jag är liksom inte så inne i den där svängen. När jag väl har mina egenkvällar så är högsta prio träning och vänner. Så mina egenkvällar är allra helst en kombination av dem, träna med vänner och äta ihop.
Men nu var det ju inte det jag skulle skriva om, utan bloggevent. Det kommer någon inbjudan då och då, och den här gången blev jag sugen att gå. Det var några olika klädmärken som skulle visa barnkläder; Nova Star, Rockefella, Blingo, Me&I och Vossatassar. Arrangör var Mgroup.

Tyvärr blev min dejt för kvällen inställd men jag var inställd på att åka så jag åkte iväg själv. Och tänka sig att de första jag såg i kön (?!) utanför stället var bloggbekanta Alfvan vars blogg jag läst länge, och Ida-Maria som jag träffat en gång tidigare via bloggen. Det var en rolig överraskning, och de var så snälla så och förbarmade sig över ensamma mig. Tack! 🙂
Det blev lite kvällens bästa, för det där med modevisningen…

20120306-203526.jpgHär har vi Nackamammorna Ida-Maria och Alfvan ihop med Emma.

Söta små barn gjorde nog ett jättebra jobb med att visa fina kläder. Problemet var bara att det var en liten källarlokal som helt saknade scen eller dylikt för barnen att gå på och som inte hade några stolar runt vilket innebar att alla besökare (=ganska många) stod. Så de som inte stod längst fram såg inte ett endaste dugg. Dvs inkluderat mig. Och då är jag ändå lång och hade höga klackar på mig så jag borde liksom kunnat se. Men nej. Det här såg min iPhone, men inte jag.

20120306-203501.jpg

Så det var ju synd. Sen avslutades det hela med en mycket trevlig goodiebag med en massa smått och gott. Max kommer bli snygg värre i en cerise mössa från Nova Star, och Stella fick snygga knästrumpor från Blingo och ett välbehövet trepack strumpor från Me&I. Och så en matburk, våtservetter, duschcreme, munhygienprylar, magbakterieprylar, servetter, hårinpackning, nyckelringar, matlåda, iphonefodral, visitkortshållare och lite sånt. Trevligt.

20120306-225211.jpg

Tack för event Mgroup, men gärna lite bättre sikt nästa gång. 😉