Nog sjutton blev det en helt underbar dag idag. Jag fick njuta solen jag med, på lunchen blev det promenad till trevliga Pampas Marina för lunchmöte, och förutom skön promenad satt vi ute i solen hela lunchen. Väldigt härligt, väldigt vårigt!

Efter hämtning hängde vi i parken i en timme. När vi hänger där innebär det att jag assisterar Max och skyddar honom från faror han inte förstår sig på än (som svingande gungor), och att Stella träffar olika kompisar varje dag och drar iväg och leker själv med dem. Kolla bilden längst upp till vänster liksom, där har Stella och några dagispolare allierat sig vid C’s coola såpbubble-blåsare.

20120424-212706.jpgNej, jag har inte för avsikt att ta mer bilder på Max, men han är ett enklare mål att pricka.

Den stora utmaningen är att ta sig hem från parken härliga dagar som dessa. Jag skulle själv gärna vara kvar lite längre, men vid halv 6 är Max både helt slut och väldigt hungrig (trots att de idag fick både smoothie och äpple) och klarar inte mer. Vagnen är ändå inte poppis, han vill mer än han klarar. Stella vill vara kvar med kompisarna.
Well well. Jag kanske får skaffa rutin på matigare mellanmål så klarar de lite längre.

Ett annat vårtecken är när man kan springa efter jobbet – och solen fortfarande lyser på en. Så himla underbart! Jag körde långpass idag, 13 kilometer. Jag är jättenöjd med tiden som låg på 5:40/km. Utan att jaga tid alltså. Det är svårt nu att hitta rätt tempo känner jag, och hur det ska gå till på Göteborgsvarvet då Runtastic inte lär funka bland alla andra mobiler vet jag inte.
På söndag eller måndag ska jag försöka köra 18 km på den tid jag vill orka på varvet, dvs runt 5:55/km.

20120424-212901.jpg