Veckans flopp

Börja styrketräna, tänker ju jag. Jag testade. Tog ett blad, nybörjare som jag är – för att skriva i lite vikter (lite kan jag iaf). Körde en bra uppvärmning i snabbt tempo på bandet med barfotaskor (kul!) men sen mot maskinerna.
Och så den där känslan – hur gör man? Och vad sjutton, varför? Det känns ju inte så himla mycket, mer än lite jobbigt åt musklerna? Och inte bara att jag själv känner mig mindre aktiv, hela energin vid maskinerna är ju bara så lååååg. Folk sitter liksom och gäspar! Rycker lite, kämpar kanske men gäspar och slääääpar fötterna bakom sig mellan olika stationer. Energi noll!
Näe, jag vet, jag kan inte det där med gym. Och jag vill gärna lära mig men tisdagens gymbesök var en flopp, trots lätt träningsvärk lite här och där igår. På slutet övergick jag till tabataintervaller med fria vikter och/eller kroppsvikt – för det börjar jag kunna hyfsat med hjälp av Lofsan.
Det finns mer att lära. Nästa gång måste jag gå ihop med någon för att få mer kvalitet. Kanske är fria vikter, intervallupplägg, TRX och kettlebells mer för mig – visst. Men jag måste ju testa för att veta. Testa med kvalitet.

20120531-230815.jpg

Så hur kan jag träna resten av veckan då, denna tajt planerade vecka? Idag hade jag ju med springkläderna till jobbet, och taggad var jag också. Men, när man dels är superstressad och dels får ”vi lunchar väl snabbt ihop och planerar mötet samtidigt” av ens uppdragsgivare hos kunden – då säger man inte nej. Man gör inte det.
Så nej. Det var det. Nu blir det inget mer förrän söndag – det finns bara inte tid, hur gärna jag än vill. Hej, jag heter Lisa och är en soffpotatis!