Ljugbild 1. Jag log inte mycket idag när jag cyklade till och från jobbet. Jag hade liksom bestämt mig för upplägget med cykel redan innan, baserat på att det idag var lite mellandag med träning och H dessutom var borta så det blev enda chansen att röra på mig, i kombination med att dagen skulle inledas på kontoret i stan och sedan fortsättas hos kund i Solna. Så när det stod som spön i backen imorse kunde jag inte bara ångra mig. Visserligen slutade det regna redan vid Hornstull, men ändå. Jag lyfte inte blicken för att titta på den vackra omgivningen längs söder mälarstrand och gamla stans kajkant, och väl framme muttrade jag.

På hemvägen blåste det typ storm, och givetvis motvind. Så njäe, ingen njutning idag, men dock bra 16,5 km, det säger jag inget negativt om.

20120619-210421.jpg

Middag blev som vanligt sallad och protein, idag halloumi och stark korv med hög kötthalt. Mums. Men med facit i hand lite ljug det där också för jag är galet sugen på något gott och kommer gå lös på massa cola light och inte minst ligger den där mörka chokladen i kylen riktigt risigt till. Sorry to say. Passar till depp-fotboll också. Tänk om man suttit här med värsta spännande matchen framför sig! Det hade varit helt fantastiskt kul. Brasilien 2014, tar vi oss dit månntro?

20120619-210425.jpg