Fazer Blogger Boot Camp

Idag är jag galet pepp inför en grej jag ska få äran att köra så långt fram som i mitten av mars. Länge har jag drömt om en rejäl träninghelg. Unna mig att åka iväg på en riktig träningshelg med fokus bara på träning och välmående. Men det kostar ju, multum. Och tiden (hela helgen) är svår att pricka in.

Men nu händer det, en hel dag (och kväll) iallfall! Tjoho!

Det jag anmält mig till idag, och ser så mycket fram emot, är Fazer blogger bootcamp. Man måste inte ha en blogg. Arrangörer och ledare är bloggare, och många deltagare – men inte alla. Själv ser jag dock så mycket fram emot att få träffa flera av mina största inspiratörer live. Lofsan (inte första gången dock, men största inspiratören), Upp o Hoppa-Sofy, Träningsglädje-Sara. Spark i baken, Löpning o Livet – Andrea. Bland många.

Med mig får jag vännen jag brukar benämna ”min PT” – Jenni. Och så kommer Annika, Linda, Sara (nope, icke-bloggare!), Hanna och många fler bekanta vara där. Hur kul!?

Jag har anmält mig till följande pass:

8-9 Workshop: Du, lättviktsskorna och tekniken! – Löplabbet Race (barfotaskor – teknik – jag behöver!)
9.15-10.15 Smile! It’s RunDay – Runday (Löpning stavas välmående)
11 – 12 Mudmania – Fazer BBC-passet! – Lovisa Sandström (kommer man överleva?! Shit vad kul att ut och kötta i leran!)
13.15 – 14.15 Föreläsning: Hur kan du skapa en stor och uppskattad blogg? – Lovisa Sandström (För tyvärr var crossfit passet fullt.. men å andra sidan lär jag inte palla det direkt efter Lovisas mudmania?! Jag har ingen sådan agenda med min blogg, men Lofsan är så grym så jag hoppas det ändå blir givande)
14.30 – 15.30 Dynamiska rörelsekedjor – Jessica Clarén (För att hon är mästaren i gengren)
16-17 Bon aquapasset – Global yoga power – Martina Lennartsson (Lär behövas efter en heldag med allt ovan?)
Sen avslutas det med fest. Middag av Fazers Tomas Diederichsen, årets kock 2011 som för övrigt även står för lunch och mellanmål under dagen. Det lär bli många happenings, roligt häng med andra träningsglada människor och ja – ett grymt koncept för en dag med andra ord. Att goodiebag och en hel outfit från Reebok ingår i priset är bara en fin bonus.
Priset? 995 kr. Snacka om värde för pengarna!

20121101-225133.jpg