Kids i Romme alpin

Nog med slöande – en sån dag räcker. Idag blev det istället en sväng till Romme alpin med barnen, med fokus på Stella. Upp som en sol och ner som en pannkaka, och upp igen och ner igen. Lite så är det, sån är hon.
Lite band, upp i sittlift på toppen, hela vägen ner (men ”våga inte” släppa utan åka med stav), ett par varv i barnbacken. Däremellan fikapaus med sockrig chokladmjölk… Och mycket pepp var det ja. 🙂
Hon behöver öva på att ploga, det går bara för fort om än med hyfsat bra balans – och vi kan ju konstatera att det inte är vi som bör lära henne det. Skidskola på fredag?!

20121226-220420.jpg

Max fick stå lite han med men den riktiga hiten där var snowracer-skotern han lånat av kusin. Väldigt poppis. Skidor är ju mest lite på skoj såhär tidigt, men kul ändå att han trivdes ute så länge ihop med mina föräldrar. Nollgradigt och vindstilla = barnvänligt.

20121226-220451.jpgAtt åka snowracer som var en skooootäj! var såklart mäkta populärt (och uppseendeväckande). Roligare än skidor, tyckte Max. 
 

Imorgon lämnar vi barnen hemma och tar egen skidlektion. Kan man lära gamla hundar sitta, månntro? 🙂
Eller något mentalt osäker men teknikvillig och rätt rutinerad mamma bli lite stabilare med rätt teknik..? Det återstår att se!