Barn eller vagn?

Det kom en nyhet, och utan att ha klämt på den live (jag missade tyvärr pressfrukosten pga jobb) så är jag helt kär. Är detta vagnen som är svaren på alla drömmar? Alltså, vagnen som har allt? Okej då, när jag läser om den reagerar jag på vikten som ju låter mer Emmaljunga än Bugaboo, men i övrigt. Galet nice.

Nyheten från Bugaboo heter Buffalo och är en hybrid mellan Cameleon och Donkey. Den har skålad sits, går att fälla i ett stycke och det bästa är såklart att den har stora snurrbara hjul fram. Precis som namnet antyder så ska den fungera i all terräng – inget övriga Bugaboovagnar kan skryta med direkt. Högre och större sits, en fantastisk sufflett. Läs mer här.

Jag älskar vår Mountain Buggy swift men är mer än lovligt trött på alla punkteringar. Likaså älskar jag vår Bugaboo Bee, men det är verkligen en cityvagn. Två vagnar som kompletterar varandra.
När jag först såg Buffalon tänkte jag att vi nog måste skaffa ett till barn eller nåt. Sen kom jag på (phew) att vi ju faktiskt skulle kunna ha denna åt Max… han kommer ha behov av någon form av vagn i ett par år till vare sig han åker mycket eller lite, och denna skulle göra att vi kan sälja våra andra.

Fast nej. Den kostar 11000 kronor när den kommer ut på svenska marknaden i mitten av mars, och mitt fina förslag att Henke skulle köpa den i London nästa vecka går också bort pga att den släpps där ännu senare. Och Max är ju ändå två nu. Förskolan ligger två minuter bort. Nej. Och ett tredje barn – skulle inte tro det. Har nog aldrig trott och efter de senaste månadernas vabb och Max nya sovtider som plötsligt ändrats från 19-07 till 20-05 är dörren mer stängd än någonsin.

Men ni andra – här är drömvagnen. Enjoy!

20130214-234619.jpg