Sällan har jag varit mer fredagsseg än denna kväll, efter en vecka med mycket nytt vilket såklart tar extra på krafterna. Sen är det ju inte stressigt ännu såklart, och det ska jag komma ihåg och njuta lite av ändå – de perioderna infaller inte så ofta.

Vi hade städning hemma lite senare än vanligt, så en utflykt efter förskolan var passande. När blev mina barn såhär stora – ihop på bussen liksom? Fast efter mysig Waynes-fika konstaterade jag att de inte är så stora ändå. När en låg och skrek i ett hörn och en försökte rymma, vill säga. Som grädde på moset konstaterade Stella på sitt allra mest förnuftiga sätt att hon ”vill byta ut sin lillebrorsa mot någon annan lillebrorsa”. Max bara förstör all lek, och nej, hon gillar inte honom någonsin. Tur att hon ofta kramas, att lärarna på förskolan pratar om att de är gulliga och söker trygghet mot varandra och ses och kramas dagligen, och att hon ibland överröser med fina ord och pussar. Det känns bra att ändå ha i bakhuvudet dagar som dessa när de inte direkt är bästa kompisar.

Vi orkade inte laga mat heller så det fick bli en sväng till kvartersrkrogen BankOmat. Om det var mindre jobbigt än att laga hemma kan man ju tvista om, det var en del pysslande där också (=underdrift) men man får inte falla in i det där allt för bekväma ändå. Man måste ju träna lite också, och vår mat var god iallafall.

20130215-215713.jpg

Innan jag avslutar kvällen tidigt så bjuder jag på ett bra tips – Sportlovsrea på Addnature med grymt bra priser på en hel massa vintergrejer. Hur tråkigt det än är så har jag i år köpt nästa års overall i förtid, Isbjörns enormt hyllade vinteroverall till halva priset är värt lite proaktivitet.
20130215-225950.jpg

Kan bara hoppas att den inte blir för stor… Svårt att veta storlek såhär i förhand!