BBC och namnskylten

På dagens Blogger Boot Camp uppmuntras man att bära en namnskylt. Det blir så mycket roligare på det sättet – lättare att prata med folk och lära sig deras namn. Trevligt helt enkelt! Så trevligt tycker arrangörerna så de kör en tävling på temat. Bedömningskriterierna är ju ytterst subjektiva utifrån arrangörernas känsla, men oavsett så bjuder jag såklart till så gott jag kan – som den ickekreativa, sy-okunniga, inte så pyssliga – person jag är.

Min tanke då – jomen det här syns ju i alla fall, svårt att missa. Eller hur?! Jag syns och mitt namn syns. Knallrosa är glatt och energiskt, och stjärnor såklart – det gömmer sig ju en hel massa tankar i en stellabySTARdust-blogg där under pannbenet. Vi har jobbiga cancerfall i vår omgivning och när jag ändå skrivit mitt namn med ett rosa band så passar jag på att ge dem (och alla andra i samma situation) en passning. Starka kvinnor, VINN över den där skitsjukdomen! Och all cancer i världen!
Sen hyllningen till konventet, till Blogger Boot Camp 2013 – vars logga i mina ögon ser ut lite som fjädrar. Och så är det ju påsk snart, så vad passar bättre än att tolka deras logga i en fjädrig och glad variant?

Så med det – det här är jag bakom mitt blogger boot camp alter ego. Ni säger väl hej om ni ser mig idag?

20130315-232539.jpg