Fazer Blogger Bootcamp – arrangemanget

Jag ska snart sluta tjata – att gårdagen var grym på alla sätt har ni redan förstått. Men några ord om arrangemanget.

Bloggtjejerna Therese, Mela och Sofia ligger bakom arrangemanget som vuxit massor senaste åren. Trots expansionen hade ingenting missats under dagen/kvällen. Verkligen ingenting, allt var suveränt arrangerat.
Vi hade betalat 995 kr per person för dagen som då innefattade 6 valfria pass. Och all mat – flera mellanmål, riktigt god lunch, sittande middag mm – och allt då genom Årets Kock 2011 som håller till hos huvudsponsorn Fazer. Redan där hade avgiften helt gett värde för pengarna.

Utöver det då?
Goodiebag multi. Reeboks crossfit-kollektion med ett par träningstights, ett par shorts och en träningstopp. Ett linne från Casall. Ett linne från Röhnish. Stayinplace var på plats och från dem fick vi en valfri sport-bh. En posture för hjälp till bra hållning vid t.ex löpning. En handduk från SATS. Matgrejer som massa nötter, choklad, bröd, godis, proteindrycker mm. Svettband och konstant tillgång till BonAqua-vatten. Tidningar, tandkrämer och hänglås. Ja, ni hör ju!

Tjejerna har verkligen gjort ett fantastiskt jobb med att ragga sponsorer och förutom gåvor så var det också ett STORT antal tävlingar som redogjordes på kvällen med helt fantastiska priser från företag som Röhnisch, Sony, SATS, Microsoft m fl. Bodycomf-Helena vann en yogaresa till Fuertaventura med InShape genom sin fina namnskylt (en pärlplatta gjord som en kettlebell).

Jag misstänker att anmälan till nästa års blogger boot camp kommer bli full ännu snabbare än i år då det tog ett dygn. Var månde detta sluta?

20130317-215945.jpg
Till vänster sittande middag, mitt i alla glada tjejer och till höger jag när jag får ett pris i form av en vattentät mp3-spelare från Sony. Tack Sony!