Exuviance från UK

Igår kändes det som riktig julafton hemma. Jag fick hem ett paket från UK innehållande en hel uppsättning produkter från Exuviance – märket jag använder för hudvård. Jag har rätt jobbig hy som är yttorr men med en del orenheter så för mig är Exuviance klockrent då jag kan använda produkter för känslig hy men med behandlande ingredienser som t.ex aha. Jag har använt märket i flera år, och det är det första jag använt som verkligen hjälpt mig och fått min hy att kännas i balans, även om den är stökig mellan varven.

Det är inte något extremdyrt märke men det drar ju ändå iväg med sådana här grejer… Så jag brukar passa på att bunkra upp när jag är i USA där det är ca 30% billigare. Men – när badrumsskåpet helt sinade för någon vecka sedan letade jag upp Exuviance på nätet istället – rättare sagt på en UK-sida. Pundet är prisvärt och det är super att beställa från UK, jag har bara bra erfarenheter i allt från skor till träningsgrejer (wiggle.co.uk) och hudvård (lookfantastic).

Exuviance hittade jag på en för mig ny sida – Effortlessskin.com. Frakten blev gratis då jag handlade över 100 pund. Det tog bara ca en vecka inna jag fick hem grejerna – toppen!

20130411-214443.jpg
Självklart blev jag så glad att äntligen ha resurser hemma så jag gjorde en ansiktsmask direkt. Poppis hos barnen. Inte.

Jag handlade massor – förbrukning för ett år säkert – och för detta betalade jag 1800 :-. Samma i Sverige hade gått på ca 3000 :-. Riktigt grymt!