Pressdag på Prat PR

Jag hann med en väldigt snabb sväng till Prat PR för deras pressdag idag, mellan jobb och träningspass. Man får vara glad för det lilla!

Brandos hade en väldigt fin monter, där de visade massa snygga skor (alltså, hur mycket jag vill ha ett par Primeboots? Ah!) och även väskor och jeans. Det senare är nyhet för dem. Inte mindre än 40 jeansmärken har de i sin webshop. Det blev en beställning på ett gäng skor hos Brandos senare på ikväll, men själv blev jag utan. Barn och man blev kittade. Inte så rättvist, väl? Eller ser man till innehållet i hemmets garderober så kanske det är det, förresten.

20130417-232521.jpg
Sen är jag ju inte bara livsnjutare utan mamma också. Så jag suktade lite efter de där grymma tvättmaskinerna från Electrolux de visade. Ångfunktion, fatta! In med grejer som egentligen bör strykas, ånga, häng upp – klart.

Annars tittade jag allra mest åt Merrels nyheter för våren. När ska ett par barfotaskor bli mina? (svar: när jag slutar prioritera en massa annat).

20130417-232530.jpg

Däremot innehöll goodiebagen förutom trevliga Gococo-strumpor och en massa annat även ett klippkort på 3 gånger hos Rosa Skrot – Yayy!

Lite för kort visit blev det, men ett trevligt sådant. Tack för idag Prat PR!