#bbc2014 – självklart ses vi!

Jag har av naturliga skäl inte hunnit skriva någon årskrönika i år, men en sak jag då skulle redogöra för är den dag under 2013 som var den överlägset mest fysiskt utmattande men som gav en energi jag tror jag på något sätt bar med mig i princip resten av året – Blogger Boot Camp. En heldag med träning ihop med ett gäng lika träningsglada och sociala personer som mig själv. Och med – ungefär lika viktigt – grymmaste instruktörerna tillika inspiratörerna. Läs min reflektion från denna här (och i närmaste inläggen före + efter det där).

Sjävklart kommer en ny upplaga i år – 2014, och den blir lite större och säkert (om jag känner arrangörerna Sofia och Mela rätt, och det tror jag att jag gör) lite bättre. Lika självklart är att jag kommer vara där. Idag släpptes platserna och jag var riktigt nervös efter en inledande vecka på Sri Lanka med minst sagt instabilt internet – fungerande hastighet första veckan kan räknas på en hands fingrar. Men idag landade vi i Unawatuna ungefär samma minut som anmälan öppnades och med klanderfri lina postade jag snabbt min anmälan.

Så nu undrar jag, ses vi? Eventet den 15 mars är öppet för alla men säkerligen snart slut (23 timmar tog det förra året). Skynda skynda!

20140101-215648.jpg

Passen jag anmält mig till är:
1 – Förbättra din löptenik med Malin Ewerlöf Krepp och Holistic (utomhus)
2 – Intensify with Casall HIT
3 – Walking bad (cirkelträning med Lofsan)
4 – Bloggen – annonser – värde. Hur F-N gör man?! (föreläsning)
5 – Meditation – kropp, sinne, energi och medvetande (workshop)
6 – Flow and Grace (funktionell träning med fantastiska Jessica Clarén)

Det lär bli en dag av absolut träningsglädje och som ger mig möjlighet att hänga med så mycket sköna människor som sprider energi så det säkert kommer räcka hela 2014! Snacka pepp sådär första dagen på ett nytt år!

Följ mig!