Idag var vi på besiktningsgenomgång i huset, det vill säga när besiktningsmannen går igenom hela protokollet och visar de viktiga åtgärdspunkterna live så att säga. Första gången vi såg huset ihop förresten.
Det var såklart inga överraskningar, vi har noggrannt studerat protokollet och konstaterat att huset visserligen är gammalt och därmed inte kommer sköta sig självt men att konstruktionen är ytterst stabil och genuin. En viss Att Göra-lista finns dock förstås, men skulle jag bara få bo där skulle jag gladeligen ge mig i kast med dem. Jag ville inte åka därifrån idag.

Men det gjorde vi, förstås, och med i packningen hade jag en ny kettlebell. Henke skulle iväg igen och hemmapass var enda chansen till träning och jag ville gärna köra det nya pass jag serverats i PTO. Ytterst bra anledning att investera i en saknad vikt i hemmauppsättningen – nu en kettlebell på 8 kg som kostade ynka 199:- på Rusta. Tips!

Jag tänker mycket på det rum jag bestämt ska ha en dedikerad gym-del i. Jag tänker öppna hyllor för mina färgglada kettlebells, hantlar osv, krokar för gummiband och TRX, spegel och möjlighet att mysa till det för stämningsfulla yogapass. En peppig inramning helt enkelt – för det är ju ofta lite något av en brist när man ska träna hemma. En soffa och TV ska också in i rummet, men det ena behöver ju inte utesluta det andra på 4*3 meter tänker jag.

20140325-220726.jpg

Den nya kompisen innan jag körde kvällens pass som följdes upp av ett happy hips. Det var länge sen (vilket märktes).

Att köpa träningsredskap på Rusta är faktiskt ett hett tips. Jag har även köpt chins-band där (nu är det dags att ge sig på dem på riktigt!) och tre för 199:- är mindre än vad ett brukar kosta.

20140325-220733.jpg