Hälsosam hälsa för kropp och själ

Jag tänker mycket på det där med balansen, vad som är hälsosam hälsa och inte. Jag har märkt att de träningsbloggar jag hänger fast vid är de som har den. Som känns sunda och vettiga i sitt tränande, sin kosthållning och sitt sätt att resonera kring träningen och livet i stort. Sen behöver de inte vara i sweetspot hela tiden, förstås, men inställningen och viljan till balans och helhetstänk känns vikitg. Den inspirerar mig.

Efter mina månader med Milla som PT försöker jag tänka mycket på vardagsmotionen, där har jag många förbättringsområden. Jag försöker tänka på allt ifrån att stå upp vid skrivbordet, att göra några knäböj eller roddrörelser i luften vid tillfälle för att aktivera kroppen till att ta en promenad. Och när jag tar den där promenaden tänker jag på att just det är bra. Ibland till och med bättre än ett träningspass. Eller, det försöker jag tänka rättare sagt.

20140610-211514-76514757.jpg

Grönskande fint koloniområde vid Tantolunden. För att ge er lite variation till alla bilder på Årstaviken… Även om det var runt just där jag gick. Förstås.

Det kan fylla sitt syfte att ta sig tid att faktiskt lukta på blommorna också. För att det gör gott i själen.

20140610-211510-76510299.jpg

Ikväll var det dock dags för rejäl träning också. Ett ytterst peppigt tillfälle dessutom.
Milla och Anna körde ett nytt #getouttoworkout-event i Humlegården. Solen sken på oss och värmden tryckte. Ännu varmare blev det när vi körde igång, men ingen klagade på den utan som vanligt vid sådana här event var energin rejäl. 50 glada (och trötta) tjejer i rosa linnen från en av sponsorerna Ullmax gav maffigt intryck!

20140610-211530-76530831.jpg

I goodiebagen fanns också NOBE Aloe Vera, sportstrumpor och vattenflaska från Craft, bar och proteinpulverprov från Fitnessguru och deo från ACO.

Tack för ett fint event! Igen! 🙂