Beach club Purobeach i Palma

Vår sista heldag i Palma, en efter en sen natt före (eller tidig morgon snarare) trött lördag, spenderade vi på beach club; Purobeach i Palma. Det är verkligen ett ställe att drömma sig tillbaka till när temperaturer sjunker och mörkret lägger sig över landskapet. Det var helt enkelt fantastiskt! När man kommer in möts man av ljusa, fräscha lokaler som inbjuder till det som väntar längre fram, på klipporna mot havet med utsikt mot Palma.

beach club Purobeach I Palma

Nämligen det här – en härlig pool i alldeles lagom storlek för det antalet solbäddar som finns, och ett underbart läge på en klippig udde.

beach club Purobeach I Palma

Att hyra en stol på Puro Beach kostar 35 Euro för en dag och det är förstås mastigt men en otroligt väl värd lyx en vacker dag. Purobeach i Palma är verkligen en lyxig beach club, som är värd ett besök om man vill ha en härlig dag i lugn… eller kanske fest. Vissa dagar är det betydligt festligare stämning än den dag i slutet av högsäsongen då vi var där.

beach club Purobeach I Palma

beach club Purobeach I Palma

Förutom att slappa och njuta i en solstol eller på en större solbädd en hel dag, kanske (troligtvis) med någon god dryck i ett glas, så kan man äta mat på Purobeach Palma. Vi åt lunch i form av grymma tapas med fokus på skaldjur till förrätt och den asiatiska biffsalladen jag tog till huvudrätt var hur bra som helst. Allra bäst var dock inramningen vi njöt av, jag och mina fina tjejkompisar.

beach club Purobeach I Palma

Särskilt ordentligt ös var det inte när vi var där (men det har jag hört att det kan vara), men vi stannade ändå tills solen började sin vandring ner i havet. Purobeach i Palma, lägg det på minnet!

beach club Purobeach I Palma

Vill du läsa mer om Palma som weekendstad kan jag rekommendera inlägget Guide till Palma, där du hittar massor av bra information om Palma.