Och så blev det helt plötsligt oktober. September var grym på många sätt. Vi var på släktkalas, vi hade en helkväll på Grill med barnens faster & farbror, Stella började äntligen på sin ridning och även på handboll, Max gjorde premiär på Nya Söderstadion och vi som familj där tillsammans för första gången i och med det förresten, man fick äntligen landa inomhus för middagar (som nyöppnade gastropuben Black Swan på bästa läge på Liljeholmskajen) och mys framför en tänd brasa och jag var till Palma med 14 nära vänner. M&C fick varandra och till riktigt nära kompiskrets kom två nya bebisar, varav jag idag fick jag snusa på lilla T som är ynka 10 dagar – magin!

IMG_5486

På minussidan ligger att jag både inledde och avslutade månaden med att vara krasslig men idag är det oktober och jag är frisk (tycker jag själv iallafall, även om det av penicillinkuren återstår många dagar). Jag firade in det med att gå på Lofsans pass på Rosa Skrot för maxad träningsglädje och så tänker jag fortsätta inledningen av den här månaden såväl som fortsättningen. Min motivation ska maxas nu, och min date med Coach Milla på fredag lär vara bra för den biten, liksom innebandymatch på söndag. Hej roliga planer! Hej oktober!

IMG_5475

Förresten, apropå det – rösta gärna på nämnda stjärnor i årets Guldhjärtat – Rosa Skrot som bästa gym och Lovisa som bästa PT. Det har jag gjort!

Följ mig!