Välkommen in: Sovrum

Vårt sovrum har börjat mysa till sig rejält och gått från ett extremt spartanskt rum när vi köpte huset till ett riktigt trivsamt och rogivande rum. Vi har en mörkbrun Carpe Diem-säng och har kompletterat med en stoppad sänggavel från Ellos av alla ställen. Riktigt fin till billigt pris. Väggen tapetserade vi med en tätrandig tapet med lite struktur i färgen beige-grå, och vi satte den horisontellt istället för vertikalt. Midbec Portofino.

IMG_5751

IMG_5752

Det finns rullgardiner men tunga mörkläggningsgardiner både mjukar upp rummet extra och gör det helt mörkt på natten vilket jag älskar. För övrigt ligger sovrummet högt och har en riktig färgexplosion utanför fönstrena just nu.

IMG_5754

Längs väggen mot dörren har vi ställt en svart byrå som slukar hur mycket som helst och så har jag påbörjat en tavelvägg som ska få fortsätta även över byrån. Måste bara köpa några fler svarta ramar i stor storlek.

IMG_5756Självklart kör vi heltäckningsmatta – mysigare finns inte i sovrum och det är en bra start på dagen att sätta ner tårna på ett mjukt rufs det första man gör på morgonen.

IMG_4110.JPG

Fler tavlor och några nya kuddar och vi är klara – och så har jag spanat in några fina sänglampor också men de har jag inte lyckats sälja in till min man än… Ge mig några månader. 🙂

Mer hus-inlägg hittar du här.