Fem för Fem

Jag har fått en utmaning med några frågor att besvara, från både Milla, Linda KW och Linda B. Tack tjejer! Jag skickar frågorna vidare sist i inlägget.

1. Vilket livsmedel kan du inte leva utan?
Ägg. Utan tvekan. Perfekta mellanmålet, gott i allt, nyttigt som få och nu efter semester med rubbade matvanor är det ägg jag längtar efter. Ett kokt, lite lagom kladdigt – magi.

2. Godaste efterrätten?
Visserligen väljer jag förrätt före dessert, men de slinker förstås i ibland. Chokladfontant är den absoluta favoriten. Om inte Polly Rocks räknas som dessert?

3. Vad tränar du helst en dag då du har all tid i världen?
Helst går jag på ett träningsevent och kör 5-6 pass – men annars så är det golf jag tänker mest på. Det som jag spelade innan barn, och försökte fortsätta med men fick inse att det tar för lång tid när man har små barn man inte vill vara ifrån. Men jag ska ta upp det igen någon dag, det ska jag.

4. Bästa träningsredskapet?
Det är nu det märks att jag ändå skiljer mig från de flesta övriga bloggare som besvarat dessa frågor, för det är inte något gymrelaterat som kettelbells, hantlar, skivstång, pilatesboll eller chinsstång. Det är en innebandyklubba. Alltså så kul man kan ha med en sån! Fantastiskt!

20120829-082012.jpg

5. Vad är du tacksam för just nu?
Varje dag jag och min familj och de jag står nära är hela och friska, fysiskt och mentalt, så är jag tacksam. Äkta, innerligt tacksam. Vad livet från den ljusa sidan också handlar om? Att så länge vi har hälsan så har vi allt. Då kan vi göra i princip vad som helst utifrån våra förutsättningar. Då är det vår förbannade plikt att njuta av livet bäst vi kan.

IMG_6517.JPG

Varsågoda att hänga på Johanna, Towe, Annika, Clara och Pernille!