Stora löparboken för kvinnor – Releasefesten

Nu har äntligen Lofsan (Lovisa Sandström) och Jessica Almenäs bok “Stora löparboken för kvinnor”, som jag skrivit om redan tidigare, kommit ut i handeln till alla löpares stora lycka. Borde det vara iallafall – för boken är ruggigt snygg kan jag säga nu när jag bläddrat i den lite närmare, och den är fullpackad med både tips och inspiration. En riktig träningsbibel för den som springer eller vill börja göra det.

IMG_9165.JPG

Ikväll hade Lovisa och Jessica sin releasefest för boken, på härliga Taverna Brillo. Det var riktigt mycket skönt folk (som de där som jag oftast bara ser i träningstights, det var ovanligt och vi kände knappt igen varandra) och vi bjöds på bubbel, goda pizzor (Tryffelpizzan! Nom!), chark, snittar och mingel.

IMG_9170.JPG

IMG_9167.JPG

Blombordet var enormt, men själv hade jag lite bryderier i vad jag skulle ta med mig. Det fick bli en liten symbol för den delen av Lovisas inställning som ändå gör henne så unik. För samtidigt som hon sprider styrka, snabbhet, målmedvetenhet och mässar om vikten av s.m.a.r.t.a mål så känns hon äkta i hela sin inställning om att inspirera till hälsa. Sann, balanserad hälsa. En som kan ta elit till toppen såväl som en trött småbarnsmamma till en starkare och piggare version av sig själv – i ett liv där inte bara vikter och proteinpulver får ta plats.

IMG_9172.JPG

Härliga chokladpraliner helt enkelt. Och så skrev Lovisa i boken jag köpte. “Härligt ärlig, alltid positiv! Tack för ditt outsinliga engagemang och ditt stora hjärta”. Tack för fina ord, Lovisa!

Det var en fin kväll ikväll och det var tydligt vilka som var stjärnorna för de lyste överlägset klarast. Inte minst den här.

IMG_9169.JPG

Blogg100 – 4/100.

Följ mig!

Mer läsning...
Turkost levererar (och Lofsans marklyftcirkel)