7/30 Alltid i min träningsväska

Den här rubriken tycker jag att är rätt viktig, och något jag tänkt skriva om flera gånger men inte kommit mig för. Jag tar den nämligen bokstavligen och tänker på sådant som jag alltid har i min träningsväska – det som inte packas upp.

Jag tror att många som inte har träning som ett helt naturligt inslag i sin vardag utan kämpar för att hitta rutinen ibland kan hämmas lite av det där med en packad väska. Att själva momentet att ta med sig träningsgrejer blir en del av tröskeln att ta sig över.

Jag packar aldrig upp majoriten av innehållet i min träningsväska. Den är konstant packad med en mininecessär med det viktigast i piff-väg (reseförpackningar av hudkräm, torrschampoo, hårborste, deo, hårsnodd/spännen), en duschnecessär (reseförpackningar med schampoo, balsam, duschcreme), hänglås, vattenflaska och skor (som dock ofta byts ut beroende på vad jag ska träna). Då är det urenkelt att bara stoppa i tights, linne, sport-bh, trosor, strumpor och en handduk ihop med sminkväska. Ingen tröskel där inte!


Att packa väskan inför en lunchträning är då inte ens något jag behöver planera kvällen innan utan det går av bara farten. Win!