Västkusten!

Vi gick upp tidigt igår för att avverka de närmare 5 timmarna till Stenungsund på morgonen/förmiddagen istället för att ta hela dagen i anspråk, och när vi redan vid lunch rullade in till klippbadet och anslöt vännerna kändes det klart värt lite morgontrötthet. Solen sken från en blå himmel och i lä var värmen fullt tillräcklig. Lunchen intogs på klipporna och tillvaron var härlig men bäst var att träffa alla kompisarna (utom en familj av fem, som vi i princip bytte av då de lämnade när vi kom). Det här gänget alltså..! Vårt sammanhang. Jag är så lycklig och tacksam för det. 

 
Våra barn som är bortskämda med värme i vattnet á la Grekland var ointresserade av bad men desto mer entusiastiska krabbfiskare. Att Stella älskar det är en underdrift. 

   
 
Kvällen bjöd på god grill och mysigt häng (och kvällen blev förstås rätt sen) spetsat med ett av barnen uppstyrt ”party” med lekar och disco. Så gulliga! 

Min kompis är duktig och promenerar varje morgon (!) på semestern så imorse fick det bli klocka på ringning för att hänga på – jag må älska sovmorgnar och praktisera dem mest varje dag men denna start på dagen vinner klart ändå. 4 vänner och en vacker västkustmorgon och en 5 km lång promenad i snabbt tempo före frukost. Värdigt. 

  
    
Det blev dock en snabbvisit på bara dygnet, för idag sprids alla vidare och vi beger oss mot Halmstad.

  
Tack fam C! Ni är bäst!