Gravidyoga på Sturebadet (eller Jag är ett geni)

Jag känner redan att beslutet att gå på gravidyoga på Sturebadet var ett genialiskt drag. Det kostar lite mer än en vanlig gravidyogakurs, men mervärdet är enormt. En snabb sökning på Stockholmsutbudet visar att kurser på 8 tillfällen vanligtvis ligger på knappt 2000:-, och kursen på Sturebadet via Yogashala kostar 2200:-.
Man får gå in först en kvart före klassens start men efteråt har man möjighet att njuta av fantastiskt härliga Sturebadet bäst man vill. Då pratar vi alltså bassänger, bubbelpool, torrbastu, ångbastu, vilorum och fruktbuffé, gym och ja – allt. Det är helt enkelt ungefär som att ge sig själv ett lyxigt spabesök en gång i veckan i 8 veckor.

Klassen som sådan var väl som gravidyoga är mest, men kändes ändå superbra. Det lär inte vara den mest fysiska yoga jag utövat, men vi körde iallafall en del starka positioner blandat med övriga som mest fokuserade på rörlighet och avslappning. Kanske är det just det man behöver ändå, även om jag alltid längtar efter den fysiska känslan… Jag får tänka om lite där. Riktiga gympass med vikter ett par gånger i veckan och så komplettera med välbehövlig yoga som gör gott inifrån och ut – jovars, det känns som en vettig kombination. Sen blir det säkert lite mer vid kommande tillfällen också, idag gick lite tid bort på presentation och så.

Efteråt då; Jag hade ingen bikini med idag så några bad blev det inte men väl vilostol och frukt, lång tid i lyxigt omklädningsrum och ljuvligt ångbastubad följt av insmorning med härliga Kerstin Florian-produkter.

Onsdag. Min nya favoritdag i veckan. Jag är ett geni.