Bästa onsdag

Igår hade jag en riktigt fin onsdagskväll igen – jag längtar redan flera dagar innan tills kvällen för gravidyoga på Sturebadet kommer. Det är som att jag vet att om saker går lite snabbt generellt så är det ändå på onsdagskvällen jag ger mig själv ett andrum och återhämtar mig, slappnar av och sträcker ut varenda muskel och led i kroppen. 

  
Sedan är ju ”efterrätten” inte så dålig den heller. Nu har jag fått in lite rutin så igår hade jag rätt saker med mig för att kunna njuta även av massagebad och annat. Alltså. Så ljuvligt! 

 

Jag njöt av Sturebadet i mer än en timme och sedan träffade jag upp Annika. Vi gick till Vapiano och käkade pasta, pratade en hel massa, förberedde oss lite mentalt inför vår gemensamma resa till Finland bästa vecka och hade det allmänt bra. Så trevlig kväll! 

  
Vi pratade intensivt hela kvällen förutom när vi detaljstuderade reseprogrammet. Skrattade lite åt den här bilden där vi gör just det… I vissa vinklar är vi uppenbarligen lite lika varandra, haha! 

  

Det var en riktigt energigivande kväll på alla sätt och vis.