Grattis Rosa skrot!

Den här veckan fyller Rosa skrot, aka Stockholms absolut trevligaste gym, år. I hela 3 år har det rosa gymmet på Söder som är lika mysigt och trivsamt som prestationsinriktat och välkomnande funnits och de kan det där med att fira, tjejerna på skrotet.

Det känns som lite tradition att Rosa skrot firar lite speciella händelser med mega-cirkelpass, och själv har jag varit på sådana tillställningar både för tidigare födelsedagar och insamlingar till cancerfonden mm – så jag visste redan innan att energin och träningsglädjen skulle vara på topp. Så, att jag var på rätt risigt humör innan och dessutom väldigt trött efter en riktigt dålig natt, gjorde ingenting. Det räckte att kliva innanför dörrarna och känna energin från övriga dryga 60 deltagare och alla härliga medarbetare på Rosa skrot för att humöret skulle höjas avsevärt och efteråt kändes allt mutter som bortblåst. Snacka om grym tisdagskväll!

Energi fanns det som sagt gott om, och det intensiva cirkelpasset levererade verkligen. Vi snurrade runt på i grupper på 4 olika stationer; core/överkropp, ben, boxning och puls. Jag räknar framför allt med skönt slitna ben imorgon efter dubbla omgångar på ben-stationen (boxning kändes inte helt lämpligt…).


Benstationen var för övrigt ett riktigt discopass i mörk sal med discokula. Och då pratar jag inte om kulan på min mage, som var störst på bygget ikväll. Imorgon är det vecka 28 och trimester 3 och därmed upploppet. Tjo-freakin-ho!

Med det sagt så kan jag nämna att jag förstås anpassade passet en del, men att min kropp inte är den som säger stopp för där känns just ingen skillnad (min största kroppsliga förändring är rejält svullen svarg som ger snarkning och heshet – suck!) – däremot lyssnar jag med stora öron på de som kan gravidträning och följer instruktioner. Jag är så tacksam för den hjälp jag får och vill ge min kropp så bra förutsättningar jag bara kan (och orkar) inför slutspurt, förlossning och återhämtning.
Idag fick jag tips både av Johanna och Lovisa, och Lovisa tipsade om att jag kan köra hennes mammaträningbok lite baklänges – börja med första halvan av tredje delen, fortsätta med andra och så trappa ner mot första. Riktigt supertips, det tar jag med mig in i gymmet denna sista trimester!

Tack för ikväll och grattis än en gång Rosa skrot!

Och förresten… – att man firar med äkta gräddtårta, bubbel och snacks gör att jag liksom gillar stället lite extra.

  

Vill du testa att träna på Rosa skrot så har de öppet hus hela veckan, och har dessutom toppenpriser på sina träningskort hela veckan. Go-go-go!