Äntligen fredag!

Fredag igen – var tar veckorna vägen? Jag ska inte sticka under stol med att den är välkommen dock. Min fredagströtthet verkar inte veta några gränser! Begynnande hals- och huvudvärk spädde på det hela och jag lämnade inte direkt jobbet som mitt piggaste jag. På väg till affären fick således planen med tacos ändras till den snabbaste, enklaste maten möjligt denna kväll då jag och barnen är själva – och vi landade på färdig fryspizza. Nöden har ingen lag, osv. Dessutom ultimata lyxen enligt barnen med mat vid soffbordet – det händer verkligen aldrig här hemma.

Det blir således en kväll i soffhörnet med familjefilm följt av seriemarathon – så kanske vi alla är piggare imorgon när planen säger träning, barnkalas och 40-årsfirande och med det en helspäckad dag av roligare slag.


Förresten så drömde jag inatt någon form av mardröm eller vad man ska kalla det… De börjar komma nu, de där drömmarna som blir livligare och fler i takt med graviditeten. Inatt var det att jag bokat en resa för 36000 till Sri Lanka vid jul, då jag glömt att vi då lär ha en bebis på 6 veckor eller så. Jag fick riktig panik! Sen styrde jag liksom om drömmen till att istället ha Miami som destination, men det hjälpte föga – jag tror jag försökte tänka att USA kändes säkrare gällande baciller och sjukhus. Hm. Min egen drömtydning säger att det är så ovant att jag inte har någon ordenligare resa för vinterhalvåret planerad.
Däremot finns en önskelista för reseåret 2016, med destinationer jag drömmer om på lite annat sätt (kortare men ack så åtråvärda) och tänker att jag kanske skulle kunna ha möjlighet att åka till när jag har “lite” extra ledighet att förfoga över… Men det tar jag i ett separat inlägg!

Följ mig!

Mer läsning...
Om sommarminnen och barndomsminnen som skapas