Lördagschill med gravidträning

Idag behövde hela familjen aktiveras, och då är förstås SATS för de stora och mini-SATS för de små en hit. Så vi körde på det, och det lär vara mitt sista gympass innan leverans.
Jag körde som vanligt ett pass som Lofsan visat tillsammans med Nyhetsmorgons Maria Forsblom – se passen för tredje trimestern här. Jag körde en kombination av dem idag. Efter passet satte sig just Lovisas TV-adept Maria bredvid mig i omklädningsrummet så jag behövde förstås berätta att jag inspirerats starkt av deras pass under stora delar av min graviditet – och det var ju jättekul också att se att hon lever som hon lär och faktiskt är på SATS och kämpar på. Roligt sammanträffande!


Alltså, hur stor ser min mage ut här? Haha! Inte riktigt som den ser ut live faktiskt, skulle jag nog säga… men jag vet inte. Förutom styrketräning så gick jag lite på bandet bredvid Henke, han var väldigt peppig på det och tyckte jag skulle gå extra i lutning för att kanske sätta fart på saker och ting. Det gjorde jag redan igår utomhus, vilket ju uppenbarligen hjälpte föga… Nätterna är hur lugna som helst.

Efter en riktigt god lunch på Erssons i Sickla (alltså, deras räkmacka – nom!) åkte vi hem och chillade. Jag gillar verkligen funktionen med föreslagna spellistor på Spotify (nedan genom min Sonos-app), så man kan hitta lämplig musik som ofta känns ny för en själv, och efter det humör man är eller vill få. ”Ta det lugnt i eftermiddag” – Ja tack!

På det lite pepparkaksbak och mys framför brasan – jag är mer än nöjd med platserna där som nu verkligen blivit mina absoluta favoriter.

  
Perfekt och lagom lördagshäng – inför lite spontan hämtmiddag med några kompisar som är i precis samma vänteläge på bebis som vi är. Undrar om vi kommer ses på BB och isåfall när?